Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får dommen onsdag

NFF holder spillerne på pinebenken.

(Dagbladet.no): I dag har NFFs disiplinærutvalg sittet i møte for å ta stilling til en rekke omstridte situasjoner fra den første runden i Tippeligaen.

Utvalget skulle blant annet bli enige om lengden på karantenen til Daniel Berg Hestad, om flere spillere skulle straffes etter tumultene på Molde Stadion, og om Trond Erik Bertelsen skal slippe karantene da han feilaktig ble utvist mot Brann i går.

- Utvalget skal møtes i kveld, og vil da gå gjennom denne saken. De vil også ta stilling til om de trenger ytterligere dokumentasjon fra kampen, som for eksempel videoopptak, sa saksbehandler Hanna Kværnet til Dagbladet.no tidligere i dag.

De berørte partene må imidlertid smøre seg med tålmodighet. I en pressemelding skriver NFF at avgjørelsen er utsatt til i morgen.

«NFFs dispiplinærnemnd har hatt møte i dag for å vurdere sanksjoner mot spillerne som fikk rødt kort i første serierunde, samt vurdere om det er nødvendig å vurdere sanksjoner mot andre spillere, basert på dommernes rapporter og TV-bilder. Nemnda vil formelt avslutte sin behandling onsdag formiddag.», heter det i skrivet.

<B>MÅ VENTE:</B> Både Daniel Berg Hestad og Ole Martin Årst må vente i spenning til i morgen for å høre NFFs avgjørelse etter tumultene i Molde i helga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media