Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får egen gate oppkalt etter seg

Sir Alex Ferguson Way blir en realitet.

 ANERKJENNELSE:  Sir Alex Ferguson har fra før av både fått sin egen statue og tribuneseksjon på Old Trafford oppkalt etter seg. Nå får han også en gate i sitt navn. Foto: AP Photo / Jon Super
ANERKJENNELSE: Sir Alex Ferguson har fra før av både fått sin egen statue og tribuneseksjon på Old Trafford oppkalt etter seg. Nå får han også en gate i sitt navn. Foto: AP Photo / Jon Super Vis mer

Lokale myndigheter i Trafford-området i Manchester, har besluttet å omdøpe gaten Waters Reach til Sir Alex Ferguson Way.

Gaten ligger bare et steinkast fra Old Trafford, og manager-legenden er både glad og stolt over å få tildelt sitt eget gatenavn i nærheten av drømmenes teater.

- Jeg er henrykt over å motta denne æren fra Trafford Council. Da jeg kom til Old Trafford i 1986, hadde jeg ingen anelse om hvilken reise som ventet meg. Å bli tildelt Freedom of Trafford over et kvart århundre senere, og få en del av Trafford oppkalt etter meg, er noe jeg mottar med stor ydmykhet, sier Ferguson til Manchester Evening News.

Sir Alex følger dermed i fotsporene til en annen Sir, nemlig Sir Matt Busby, som også har en gate rett ved Old Trafford oppkalt etter seg.

Den formelle tildelingen skjer 14. oktober om en drøy måned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling