Får en siste sjanse

Ingen NHL-klubber ville ha Espen Knutsen - sjøl om de kunne fått ham gratis. Nå får Shampo trolig en siste sjanse i Columbus-trøya.

LOS ANGELES (Dagbladet): Klokka 20 i går kveld gikk fristen ut for de andre NHL-klubbene for å plukke opp Espen gratis på «waivers». Men ingen ville påta seg ansvaret for Shampos garanterte årslønn på 11 millioner kroner.

- Jeg fikk vite at jeg var satt på waivers, men ellers har jeg ikke hørt noe. Nå vet jeg ingenting om hva som skjer, sier Espen til Dagbladet.

- Jeg er fortsatt med i laget, men jeg har jo en følelse av at det er noe som ikke stemmer, legger han til.

Skader

Trener og klubbpresident Doug MacLean vraket fire spillere fra troppen etter gårsdagens trening. Shampo var ikke blant dem. Mye tyder dermed på at nordmannen starter sesongen i Columbus.

Dette bekrefter Aaron Portzline som følger Blue Jackets for avisa Columbus Dispatch.

Til Europa

- MacLean har sagt at alle må gjøre seg fortjent til en plass på laget. Jeg tror han gjør et eksempel ut av Espen. Nå han bevise at han hører hjemme på vingen i andrerekka, sier Portzline til Dagbladet.

- Det er tøffe økonomiske tider i NHL, og jeg tror ikke klubben vil kjøpe ham ut for en million dollar uten først å gi ham en sjanse til, understreker Portzline.

- Jeg har ikke snakket med noen andre klubber. Det får jeg ta når det kommer, sier Espen.

Columbus sesongåpner borte mot Atlanta natt til fredag.

<!--BTEK0--> HÅPER, MEN: Espen Knutsen får sjansen mot Atlanta natt til fredag. - Men nå vet jeg ingenting om hva som skjer, sier Espen til Dagbladet.