Får eskorte-tilbud etter stunt

Videoen av Fernanda Colombo som rundlurer spiller har gått viralt. Meldingene i ettertid har ikke vært like hyggelige.

RUNDLURER SPILLEREN: Dommeren Fernanda Colombo later som hun skal dele ut et gult kort, men gjør noe helt annet. Tilbakemeldingene i etterkant har imidlertid ikke bare vært positive... Reporter: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet TV. Vis mer

For noen dager siden gikk en video av den kvinnelige dommeren Fernanda Colombo (30) viralt.

Klippet viser at det ser ut som hun skal gi gult kort til en spiller etter en forseelse. I stedet for å gi kort, så tar hun en sylfrekk helomvending der hun tar fram et lommetørkle i stedet og bare tørker seg litt i panna med et lurt smil.

Hendelsen skjedde i ecuadoriansk fotball, der det var en spiller fra laget Barcelona Sporting Club som ble lurt av kvinnen.

Siden den gang har hun ikke bare fått positive tilbakemeldinger og henvendelser. Colombo avslører på Instagram at hun har fått ulike tilbud om seksuelle tjenester.

- Jeg fikk en e-post her om dagen som fikk meg til å føle meg som søppel, skriver hun i sitt Instagram-innlegg.

Meldingen var en oppfordring til å møte klienter for minst 12 000 kroner per møte. Hun har tatt et skjermbilde av e-posten og publisert det på Instagram.

Videre står det i e-posten at kundene er menn på rundt 30, 35 og 40 år. De skriver også at de er ikke gamle, tykke eller rare, i tillegg til at de er godt utdannede menn med respekt.

I kommentarfeltet har derimot 30-åringen fått støtte i kommentarfeltet, der det oppfordres til å anmelde henvendelsen til politiet.

- Jeg vil fortelle dere at jeg vil bare gjøre det jeg elsker, som er fotball og journalistikk. Vær så snill, respekter det!, skriver Colombo.

Den kvinnelige dommeren er brasiliansk, og hun har også vært linjedommer i hjemlandet. Hun fikk også oppmerksomhet da hun var linjedommer i kampen mellom herrelagene Sao Paulo og Clube Regatas de Brasil.

Hun har jobbet som fotballekspert siden 2018.