Får gå Tour de Ski likevel?

Uttak mandag - åpning for Ingvild Flugstad Østberg.

6. JANUAR 2019: Ingvild Flugstad Østberg er først opp monsterbakken i Val di Fiemme og jubler for seieren i siste Tour de Ski. Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix.
6. JANUAR 2019: Ingvild Flugstad Østberg er først opp monsterbakken i Val di Fiemme og jubler for seieren i siste Tour de Ski. Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag blir det klart om tittelforsvarer Ingvild Flugstad Østberg får lov å gå Tour de Ski. Trener Ole Morten Iversen er fortsatt optimist.

- Jeg stresser ikke med dette. Jeg får vite ting når jeg trenger å vite det, sier landslagstrener Ole Morten Iversen til NTB.

Lørdag var det ikke kommet meldinger om endringer i Østbergs situasjon. Gjøvik-løperen har hatt startnekt i verdenscupen fordi hun ikke oppfyller kravene til Norges skiforbunds helseattest.

Kvinne- og herretroppen til Tour de Ski blir offentliggjort mandag ettermiddag, får NTB opplyst av medieansvarlig Gro Eide i Norges Skiforbund.

- Riktig vei

Iversen legger vekt på at helseteamet i skiforbundet har sagt at det går riktig vei for Østberg, og han sier at plan A derfor fortsatt er at hun stiller til start i Tour de Ski i romjula.

- Jeg er optimist med tanke på at hun kan delta, det må jeg være, sier Iversen.

Landslagslege Øystein Andersen skriver i en SMS at han ikke kan kommentere Østbergs situasjon utover det som tidligere er kommunisert.

- Helst ett eller to renn

9. desember sendte skiforbundet ut en pressemelding der det het at Ingvild Flugstad Østberg er i «tett og god dialog med helseteamet.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer