Får gjennomgå: - Bare flaut

Til og med rivaliserende klubber gjør narr av Manchester United etter lørdagens tap.

MANAGER: Ole Gunnar Solskjær klappet for fansen, men var nok ikke like fornøyd med spillernes prestasjoner mot Crystal Palace. Foto: NTB Scanpix
MANAGER: Ole Gunnar Solskjær klappet for fansen, men var nok ikke like fornøyd med spillernes prestasjoner mot Crystal Palace. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lokalavisa Manchester Evening News peker på fire problemer som ikke har blitt tatt tak, men som må fikses etter Manchester Uniteds pinlige hjemmetap mot Crystal Palace lørdag ettermiddag.

Avisa mener at Uniteds angrepsrekke en ubalansert, og peker på problemene på høyrekanten, hvor verken Daniel James eller Mason Greenwood klarte å skape trøbbel for Roy Hodgsons menn.

- Bare flaut, skriver de om overfloden av frispark som fløy til side for mål. Marcus Rashford og Paul Pogba får gjennomgå for sine forsøk, og avisa mener at klubben ikke lenger har en frisparkspesialist i stallen.

Manchester Evening News mener også at Solskjær mangler en kreativ midtbanespiller som kan bryte ned lag, og lurer på hvorfor Jesse Lingard fikk så mye spilletid og Juan Mata så lite. Til slutt pekes det også på mangelen på reserver på venstrebacken. Luke Shaw måtte ut med skade mot Palace, mens Ashley Young kom inn.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Spisskrise?

The Guardian ved deres Manchester-korrespondent, Jamie Jackson, mener at United manglet «a killer touch» foran mål.

Solskjær har lagt ansvaret på Marcus Rashford (21), Anthony Martial (23) og Mason Greenwood (17) denne sesongen. Det er spesielt de to førstnevnte som er forventet å bøtte inn mål, mens tenåringen, som manageren har hyllet som den beste avslutteren av de tre, skal fungere som en superinnbytter.

Romelu Lukaku, som scoret mest av spissene i fjor, ble solgt til Inter Milan i sommer, men klubben hentet ikke inn en erstatter. Om ikke spissene leverer som forventet, vil spørsmålet om hvorfor ingen ble kjøpt komme tilbake og hjemsøke Solskjær seinere i sesongen.

Latterliggjort av Chelsea

The Independent mener det var en «sjokkerende seier» til Crystal Palace og skriver at United er tilbake til sine «vanlige, dårlige metoder».

Solskjær og co. får gjennomgå i de fleste aviser, men til og med rivaliserende klubber er ute og håner United etter tapet.

Før kampen forsøkte klubbens sosiale medier avdeling seg på en freidig melding, og skrev at de skulle ønske at de kunne spille mot Chelsea hver runde. Etter tapet mot Palace fikk de svar.

Også Crystal Palace gjorde narr av Uniteds Twitter-melding etter kampen.

Rasisme

Selv om mange er kritiske til Uniteds oppvisning, er det rasismen som Marcus Rashford ble utsatt for som stjeler det meste av oppmerksomheten.

Spissen bommet på et straffe, og umiddelbart etterpå sendte en rekke internett-troll rasistiske bemerkninger til spilleren. Forrige uke var det Paul Pogba som fikk gjennomgå på liknende vis.

Solskjær fordømte rasismen etter forrige kamp, og var like tydelig denne gangen.

- Vi snakket om dette før helga. Igjen: Det er ikke til å tro. Vi må stoppe dette. Hvis det fortsetter, mister jeg ord. Vi har hatt så mange kampanjene mot rasisme. Folk skjuler seg bak skjulte identiteter på sosiale medier. Det er bare galskap at vi snakker om dette i 2019, sa manageren etter kampen.