Får Grindheim karantene er det bare å ønske NFF lykke til med neste medieavtale

De har selv åpnet døra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) KJETIL REKDAL HAR et meget godt poeng når han sier VIF-garderoben kan bli stengt om Christian Grindheim utestenges etter dommer-uttalelsen i bakkant av Lillestrøm-Vålerenga. Jeg håper det er mer enn en trussel og at VIF-treneren faktisk nekter TV å gjøre intervjuer i pauser og i sekundene rett etter kamper om NFF faller ned på karantene.

For selv om VIF-kapteinen selvfølgelig kunne spart seg sine syrlige kommentarer om dommer Ken Henry Johnsens vurdering av situasjonen som ga LSK 1-1 på straffe, så er det ikke innholdet i Grindheims kritikk som er det essensielle i denne debatten.

Men når og hvor kritikken ble uttalt.

CHRISTIAN GRINDHEIM VAR full av irritasjon, adrenalin og umiddelbar skuffelse da han på vei ut av Åråsen lirte av seg sin dommerkritiske tirade på direkte TV. Det i seg selv bør være en formildende omstendighet når påtalenemda i Norges Fotballforbund behandler saken. Og når man vet at fotballens organer i utgangspunktet har seg selv å skylde bør det være dobbelt formildende.

Så lenge de respektive rettighetshaverne av TV-journalistiske grunner hele tiden ønsker å flytte grenser og komme nærmere lagene og spillerne - og rettighetsselgerne på sin side anbefaler/oppfordrer klubbene til stadig å gi mer av seg selv - må det være sanksjonsfri høyde for et verbalt sleivspark eller tre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer