Får historisk testimonial etter 13 år i Viking

- Den beste norske klubben man kan spille i, mener Thomas Pereira (36).

VIKING-VETERAN: Thomas Pereira ble hyllet av lagkameratene etter sin siste eliteseriekamp for Viking. Den endte med seier over Tromsø. 21. november skal Pereira hylles av supportere og gamle lagkamerater igjen.
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
VIKING-VETERAN: Thomas Pereira ble hyllet av lagkameratene etter sin siste eliteseriekamp for Viking. Den endte med seier over Tromsø. 21. november skal Pereira hylles av supportere og gamle lagkamerater igjen. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet): 1. november gikk Thomas Pereira av banen i en seriekamp for Viking for aller siste gang. En rørt 36-åring fikk stående applaus etter et drøyt kvarter mot Tromsø.

- Jeg har aldri vært fristet av andre tilbud. Jeg mener Viking er den beste norske klubben du kan spille i. Viking drives godt, miljøet har vært veldig bra hele tiden. Byen og publikum krever mye, men du kan alltid regne med at de stiller opp, sier Pereira til Dagbladet.

Byen og klubben er glade i ham også. 21. november hylles Pereira med en ytterst sjelden fotball-testimonialkamp i Norge. 13 år i klubben skal markeres med vestlandsderby mot Brann, en type heder folk som Claus Lundekvam og Ole Gunnar Solskjær har blitt skjenket i England. Her til lands har RBK-legende Odd Iversen blitt beæret med noe liknende, mens Bjørn Johansen fikk samme hyllest i Tromsø.

Mange gode minner- Det er klart det er en stor ære at klubben vil arrangere en sånn kamp for meg. Det kan jo bli veldig spennende å se hva utfallet blir. For min del er nok det morsomste at jeg får sett igjen en del spillere jeg har spilt med gjennom alle disse årene, sier backen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer