Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får hjelp fra Olympiatoppen

NADDERUD (Dagbladet): NTG/Stabæk- Larvik 15- 40. Fratatt lønn og rundspilt i NM-kvartfinalen mot Larvik i går. Men én ting kan Stabæk-jentene glede seg over oppi alt det triste: Klubben har fått en avtale med Olympiatoppen fram til jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi går i gang allerede tidlig neste uke, og forhåpentligvis vil dette hjelpe jentene til å fokusere på andre ting enn alt det triste som har skjedd den siste tida, sier trener Vigdis Holmeset til Dagbladet etter 25-målstapet mot suverene Larvik.

Avtalen er ikke av økonomisk art, men gir jentene tilgang til Olympiatoppens ekspertise.

I fjor måtte Larvik ha ekstraomganger for å slå ut NTG/Stabæk i cupen. I går var det ren utklassing, uten at Larvik-jentene så ut til å ha noen glede av målkalaset.

Medlidenhet

- Vi har jo litt medlidenhet med den situasjonen Stabæk-jentene har havnet i. Mens vi kan tenke på håndball, er de nødt til å tenke på alt rundt. Det må være en vanskelig situasjon, sier Tonje Larsen.

Den høyreiste bakspilleren ble toppscorer med ni mål og viser så stabil form på høyt nivå at hun kan vise seg å fylle et sårt savn på Breiviks VM-lag. NTG/Stabæk-trener Vigdis Holmeset tok tapet med fatning.

- Ikke sjokkert

- Jeg kan ikke si jeg er kjempesjokkert over at vi tapte så stort. Larvik er et vanvittig tempolag, og flere enn oss har tapt stort mot dem. Det er ikke dem vi skal konkurrere mot, sier Holmeset.

MÅLKALAS: NTG/Stabæk- og landslagskeeper Heidi Halvorsen stod en god kamp, men slapp likevel inn hele 40 mål mot Larvik i går kveld.Foto: FREDRIK NAUMANN
MÅLKALAS: NTG/Stabæk- og landslagskeeper Heidi Halvorsen stod en god kamp, men slapp likevel inn hele 40 mål mot Larvik i går kveld.Foto: FREDRIK NAUMANN Vis mer

Men allerede til søndag skal de nettopp det igjen. Da møtes de samme lagene i samme hall i seriekamp.

Den oppsagte Stabæk-treneren Kristjan Haldorsson fulgte kampen fra tribunen og var trist på jentenes vegne etterpå.

- Det var ikke godt å se på, sier Haldorsson til Dagbladet.

MÅLKALAS: NTG/Stabæk- og landslagskeeper Heidi Halvorsen stod en god kamp, men slapp likevel inn hele 40 mål mot Larvik i går kveld.Foto: FREDRIK NAUMANN

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!