Får ikke besøk av Silje

LAKANEN (Dagbladet): Når landslagsgutta får besøk av kjærester og koner etter Jugoslavia-kampen, sitter Ole Gunnar Solskjær alene på rommet. - Sånn er livet, sier han til Dagbladet.no.

Ole Gunnar Solskjær forlot samboer Silje Lyngvær og nyfødte Noah for fem dager siden. Og det kan bli lenge til han får se de neste gang.

- De kommer ikke hit, de har det best hjemme, sier Ole Gunnar.

Solskjær forteller om telefonsamtaler til Manchester daglig, og både mor og barn er i fin form.

- De kommer ikke hit, de har det best hjemme, sier Ole Gunnar.

Besøket fra spillernes koner, samboere og kjæreste var planlagt lenge før turneringen startet. Henning Bergs kjæreste er allerede innlosjert på et hotel i Maastricht, mens resten ventes i løpet av helga.

- Rart å kanskje være den eneste som ikke får besøk?

- Ja, det kan du si. Men sånn er livet, sier Solskjær og tilføyer at han selvfølgelig ikke ønsker at Norge skal bli slått ut tidlig slik at han kan reise hjem til sine kjære.

- Neida, jeg håper vi kommer langt.

Manchester United-spissen løp alt han orket mot Spania for to dager siden. Midtbanekolllegene Eirik Bakke, Myggen og Steffen Iversen klager over støle muskler og ble igjen på hotellet i dag. Samtidig var Solskjær i full sving på treningsfeltet.

- Fattern ringte meg etter kampen og klagde ikke over kondisjonen min. Det er stort sett det han pirker på etter kamper, sier Ole Gunnar.

Sjøl har han en enkel forklaring på hvorfor han orker veldig mye for tida. Og det har ingenting med overskuddsglede som pappa.

- Jeg har fått mye kamptrening med United på slutten av sesongen, og det er det eneste som hjelper. Samtidig har vi trent godt her, sier Ole Gunnar.

AVSTAND: Det kan bli lenge til Ole Hunnar Solskjær ser Silje Lyngvær og nyfødte Noah igjen.