Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får ikke dømme allikevel

Borgan blir nektet å dømme Champions League-finalen.

(Dagbladet.no): I morgen skulle Ole Hermann Borgan etter planen vært linjemann Champions League finalen i Paris. Men det var før han ble fotografert i en Barcelona-trøye i Drammens Tidende.

Nå melder BBC at han bare kan glemme å reise til Paris.

UEFA har nå valgt å bytte ham ut med Arild Sundet.

Sundet er ikke i Paris ennå, men reiser i morgen, for å rekke finalen.

- Lite lurt

Oppslaget i Drammens Tidende førte til reaksjoner.

- Det var lite lurt av Borgan å stille opp i en av finalelagets drakter før mesterligafinalen i morgen kveld, sier dommeransvarlig Rune Pedersen i NFF til Drammens Tidendes nettutgave.

Fikk kjeft

Pedersen tok kontakt med Borgan og ga klart uttrykk for hva han mente om assistentdommerens modellinnsats i lokalavisa. Borgan sier han fikk «litt kjeft» av Rune Pedersen, og angrer på at han stilte opp på bildet.

- Det var både ubetenksomt og dumt gjort av meg. Jeg tenkte ikke grundig nok over situasjonen og konsekvensene da jeg ble bedt om å ta på meg drakta, sier han.

STILTE I BARCELONA-DRAKT: Det var dette oppslaget i Drammens Tidende som førte til at Borgan blir nektet å dømme i Champions League-finalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling