- Får ikke ei krone av klubben

Den italienske storklubben Inter ser ikke ut til å måtte betale resten av Christian Eriksens kontrakt, hevder dansk avis.

FERDIG: Christian Eriksen virker å ha spilt sin siste kamp som Inter-spiller. Foto: PA
FERDIG: Christian Eriksen virker å ha spilt sin siste kamp som Inter-spiller. Foto: PA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christian Eriksen får ikke lov til å spille i den italienske ligaen etter at han i sommer opererte inn en hjertestarter i kjølvannet av kollapsen under EM.

Dermed meldte flere medier tidligere denne uka at Eriksen og Inter er enig om å bryte kontrakten. Det skal bare være et spørsmål om tid før det blir offentliggjort, skrev den italienske storavisa Gazetta.

Nå melder danske B.T. at klubben definitivt kommer økonomisk godt ut av den avtalen.

Ifølge avisa skulle Eriksen nemlig tjent 225 millioner danske kroner fram til kontraktens slutt i 2024. Disse pengene får han derimot ikke av klubben, hevder avisa.

På bakgrunn av at kontrakten avbrytes på medisinsk grunnlag, så blir det i stedet for en forsikringssak. Inter ser dermed ut til å komme meget billig ut av en av ligaens dyreste kontrakter.

Eriksen opplevde marerittet i sommer da han kollapset med en hjertestans under Danmarks EM-kamp mot Finland i sommer. Heldigvis gikk det bra med Eriksen, som ble gjenopplivet på banen og fraktet til sykehus.

HYLLEST: Ungarn-fansen hyllest Christian Eriksen før kampstart. Video: Rødt Kort. Vis mer

Siden har det vært mange spekulasjoner rundt Eriksens framtid på fotballbanen.

Seint i høst returnerte han imidlertid til fotballaktivitet da brukte treningsfeltet til sin danske barndomsklubb OB for å trene seg opp igjen.

- Eriksen tok kontakt med oss, og han trener nå for seg selv. Det er naturlig for ham siden han spilte her i ungdommen og bor rundt hjørnet. Vi er veldig glade for å kunne tilby treningsfasiliteter for ham, uttalte en talsperson for OB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer