Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdasco mistet besinnelsen mot ballgutt

Får kjeft etter å ha klikket på ballgutt: - Ekkelt

Tennisstjernen Fernando Verdasco får voldsom kritikk etter semifinalen i Shenzhen Open.

SINNA: Fernando Verdasco er kjent for å ha et sterkt temperament. I Shenzhen Open tok han det ut på en ballgutt. Foto: AP Photo/Adam Hunger/NTB scanpix
SINNA: Fernando Verdasco er kjent for å ha et sterkt temperament. I Shenzhen Open tok han det ut på en ballgutt. Foto: AP Photo/Adam Hunger/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i uka fikk Fernando Verdasco store overskrifter etter sin flotte seier mot fjorårets mester og verdensstjerne Andy Murray. I dag er overskriftene i verden av en helt annen karakter, skriver australske News.com.

34-åringen tapte semifinalen i Shenzhen Open etter en tøff og jevn kamp mot japanske Yoshihito Nishioka.

Kampen gikk til et avgjørende sett og til slutt et avgjørende tiebreak før japaneren kunne vinne bataljen. Det var imidlertid ikke grunnen til at Verdasco har havnet i trøbbel. Spanjolen mistet besinnelsen - og tok det ut mot en ballgutt.

Skjelte ut ballgutt

I etterkant var det ikke den underholdende kampen som endte i fokus, men i stedet Verdascos utbrudd mot en ballgutt. Spanjolen hadde problemer med å holde humøret oppe da kampen var i ferd med glippe ut av hendene hans og til slutt eksploderte 34-åringen.

Da den tidligere verdenssjueren vinket etter håndkleet etter et tapt poeng, syntes han ikke ballgutten var rask nok og viste sin tydelige misnøye. Verdasco gestikulerte til gutten at han skulle skynde seg, og da gutten ga ham håndkleet, fikk han en ny skjennepreken av tennisstjerna.

Det tok ikke mange minutter før klippet begynte å spre seg på sosiale medier, og både tennisfans og journalister foraktet Verdasco.

«Å se Fernando Verdasco skjelle ut en ballgutt fordi han er treg med håndkleet, er ekkelt», skriver journalist Jeff Eisenband på Twitter.

«Det her er så ekkelt», skriver New York Posts Ben Rothenberg.

Gjort det før

Fernando Verdasco fikk en advarsel fra dommeren etter utbruddet mot ballgutten - men det er ikke første gang han viser sin misnøye med de unge frivillige. I sommer, under Hamburgs ATP-turnering, kastet han håndkleet i grusen rett foran en ballgutt og fikk han til å plukke den opp.

Fernando Verdasco har spilt inn nesten 16 millioner i sin suksessrike karriere. Totalt har han vunnet 15 titler, sju i singel og åtte i dobbel. Spanjolen er for tida rangert som nummer 28 i verden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!