Får klar beskjed

Ståle Solbakken om Kjetil Rekdal: - Han syntes jeg var veldig moden da jeg betalte lønna hans i HamKam.

REAGERTE PÅ TWITTER: Kjetil Rekdal. Foto: Carina Johansen / NTB
REAGERTE PÅ TWITTER: Kjetil Rekdal. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Slovenia - Norge, klokka 18.00 lørdag

ULLEVAAL (Dagbladet): - Jeg tar den. Jeg tåler den.

Den sier landslagstrener Ståle Solbakken til Dagbladet etter Kjetil Rekdals Twitter-utbrudd for åtte dager siden.

LØNN: Landslagstrener Ståle Solbakken kom med stikk til Kjetil Rekdal under pressekonferansen før Nations League. Video/foto: NTB Vis mer

Rosenborg-treneren reagerte på en uttalelse Solbakken kom med da han presenterte troppen før landskampene mot Slovenia og Serbia i Nations League.

Landslagstreneren fikk spørsmål om hvorfor ikke Rosenborg-spiller Markus Henriksen var tatt ut i troppen, noe Rekdal mente han burde vært.

Solbakken svarte:

- Nå var Rekdal den siste i Norge som skjønte at Martin Ødegaard var en noenlunde god fotballspiller, så vi kan ikke ta alt for god fisk av det han sier.

Dette fikk Rekdal til å reagere. På Twitter skrev han:

- Må være kjedelige dager for landslagssjef Solbakken når overgangsvinduet er stengt … Stadige stikk på pressekonferanser mot alt og alle tyder vel på lite modenhet.

Rekdal ville ikke utdype meldingen overfor medier som tok kontakt etterpå. På Dagbladets spørsmål - om hva han synes om Rekdals melding - svarer Solbakken:

- Kjetil og jeg har et fint forhold. Han syntes jeg var veldig moden da jeg betalte lønna hans i HamKam før jeg ble landslagstrener. Da syntes han jeg var en OK fyr, sier han med et smil.

Rekdal trente Solbakkens favorittklubb i 2020 og 2021.

- Jeg er ikke på Twitter, men jeg skjønte at det var en diskusjon om det er «fake» konto eller ikke. Jeg vet ikke om det har kommet fram. Men jeg tar den. Jeg tåler den, sier Solbakken.

REAKSJONER: Mathias Normanns signeringsvideo for Dinamo Moskva skaper reaksjoner. Video: Dinamo Moskva/Sørø Olsen/Skingen Vis mer

Kontoen er ekte. Rekdal opprettet en Twitter-konto i februar 2020 og har 24 000 følgere. Han og Solbakken kjenner hverandre fra tida på landslaget på 90-tallet.

Solbakken sier han og trenerteamet har god kontroll på alle landslagsaktuelle spillere, også Henriksen. Om relasjonen til Rekdal understreker han:

- Vi har et godt forhold. Det er ikke noe problem.

Norge møter Slovenia i Ljubljana lørdag. Neste tirsdag venter Serbia på Ullevaal stadion.

Nations League

Norge43106-310
Serbia42117-47
Sverige41035-63
Slovenia40223-82

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer