Får kritikk av Hareide og Eggen

Iversen burde valgt RBK - ikke VIF.

 • Iversen pendler til VIF fra London

  (Dagbladet.no): Allerede før Steffen Iversen er presentert som VIF-spiller kommer kritikken.

  I morgen debuterer han for Vålerenga, i ettermiddag går Åge Hareide og Nils Arne Eggen ut med kraftige utfall i Adresseavisens nettutgave.

  Begge de to sterke fotballpersonlighetene mener 27-åringen heller burde kommet hjem til Lerkendal.

  - Det er totalt merkelig at han ikke kommer tilbake til Rosenborg. Det er i Rosenborg han ble flasket opp, sier Nils Arne Eggen til nettstedet.

  Den tidligere RBK-sjefen mener Iversen ikke burde ha vurdert noe annet lag enn Rosenborg i Norge, og holder fortsatt på at spissen hadde vært en helt annen spiller dersom han aldri hadde reist fra Trondheim.

  Men det var nettopp Eggen som var sjef da spissen forlot Lerkendal for Tottenham i 1996. Nå er lysluggen bosmanspiller for andre gang på to år.

  Landslagssjef Åge Hareide støtter Eggen, ganske enkelt fordi han tror de svarthvite er et bedre lag enn VIF.

  Det teller når Iversen prøver å komme inn på Hareides landslag igjen. Norge-treneren tror 27-åringen går glipp av viktig internasjonal matching når han i stedet velger Oslo.

  - Det viktigste for Steffen er å få seg en klubb, men vi kan ikke skyve under en stol at Vålerenga ikke er på samme nivå som for eksempel Rosenborg, sier Hareide.

  Hareide-assistent Stig Inge Bjørnebye ser bare positivt på VIF-overgangen, og tror Litj-Ivers tar et steg i riktig retning.

 • Dagbladet.no klarte ikke å komme i kontakt med Iversen i ettermiddag. Vi kommer tilbake med mer etter VIFs pressekonferanse kl. 18.30 i kveld.
'ENGA-GUTT: Steffen Iversen kommer gratis fra Wolverhampton.
ENINGE:</B> Gamletrenerne i RBK mener Iversen burde returnert til Lerkendal.