Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Får lyst å spille igjen

Solskjær imponert over matchvinner Frode Johnsen .

INSPIRERENDE MATCHVINNER: Matchvinner Frode Johnsen gir Molde-manager Ole Gunnar Solskjær lyst til å snøre på seg fotballskoene igjen.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
INSPIRERENDE MATCHVINNER: Matchvinner Frode Johnsen gir Molde-manager Ole Gunnar Solskjær lyst til å snøre på seg fotballskoene igjen.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

SKIEN (Dagbladet): Odd Grenland — Molde 1-0.

Det så ut til å ende med 0-0 og poengdeling i Skien, men så dukket veteran Frode Johnsen opp tre minutter på overtid og ga Odd Grenland tre svært viktige poeng.

Mest imponert etter kampen var kanskje Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

- Han er fantastisk god i lufta og er hele tiden en trussel. Får han en god mulighet så scorer han og det var dessverre det han gjorde i dag, forteller en skuffet Solskjær etter overtidstapet på Skagerak Arena.

Han er imponert over hvordan Johnsen, i likhet med andre Odd-veteraner som Tommy Svindal Larsen og Morten Fevang, holder koken.

- Det er klart man får lyst å spille igjen. Det viser bare at hvis man tar vare på kroppen så kan man holde på lenge.

Omsider uttelling Hovedpersonen selv var mer fornøyd med å endelig få uttelling etter en miserabel sesongstart hjemme på Skagerak Arena.

- Det var deilig å ha marginene med seg, forteller matchvinner Johnsen etter kampen.

- Jeg føler vi har vært spillemessig stabile i store deler av sesongen, men uten at vi har fått uttellingen vi har fortjent i form av trepoengere.

Fornøyd Fagermo Trener Dag Eiliv Fagermo stemte i sammen med sin matchvinner.

- Jeg mener vi fortjente å vinne kampen. Vi skapte flere sjanser enn Molde og sånn sett så var det en fortjent seier.

Det har Fagermo for det meste rett i. Hjemmelaget styrte store deler av kampen og skapte de klart beste sjansene. Det var først på slutten av kampen at Molde kom mer med og skapte sine første store målsjanser.

Men da kampen så ut til å ende uten scoringer til noen av lagene, dukket altså Frode Johnsen opp og sikret tre svært viktige poeng for et hardt prøvet Skiens-lag.

- Det er så jevnt i årets Tippeliga at et par seire gjør at ting plutselig ser veldig annerledes ut, forteller matchvinner Johnsen.

- Nå har vi seks poeng på de to siste. Nå må vi bare finne stabiliteten.

Ser framover I Molde-leiren var man mer opptatt av å se framover.

- Det er bare en ting å gjøre, mener trener Solskjær.

- Det er å spille fotballkamper igjen.

SER FRAMOVER: Ole Gunnar Solskjær mener at den beste terapien etter et tap er å gripe sjansen i påfølgende kamp.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
SER FRAMOVER: Ole Gunnar Solskjær mener at den beste terapien etter et tap er å gripe sjansen i påfølgende kamp.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer