Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får million-bot etter Twitter-raseri

Dyre 140 tegn for Bent.

BLIR BØTELAGT: Darren Bent må ut med omkring en millioner kroner i bot etter at han tvitret sitt sinne over at overgangen til Sunderland ikke gikk i orden. Foto: AFP
BLIR BØTELAGT: Darren Bent må ut med omkring en millioner kroner i bot etter at han tvitret sitt sinne over at overgangen til Sunderland ikke gikk i orden. Foto: AFP Vis mer

(Dagbladet.no): Darren Bent måtte i går beklage overfor Tottenham-sjef Daniel Levy etter det voldsomme utbruddet via Twitter. Nå kan han vente seg en saftig bot, skriver The Guardian.

Bent er på vei bort i fra White Hart Lane, men overgangen til Sunderland har blitt satt på vent etter at Tottenham ønsket mer penger for spissen.

Det fikk Bent til å tenne.

- Vil jeg til Hull? NEI. Vil jeg til Stoke? NEI. Vil jeg til Sunderland? JA. «So stop f***ing around, Levy», skrev Bent, og fulgte opp med:

- Er i ferd med å bli jævlig forbannet nå. Hvorfor kan ingenting være enkelt? Det er så frustrerende å ikke kunne gjøre en jævla dritt. Sunderland er overhodet ikke problemet.

I går kom unnskyldningen.

- Han er et menneske
- Jeg innser at overganger sjeldent bare er plankekjøring, og at det ofte er ganske komplekst. Etter å ha blitt utrolig frustrert over tiden alt tok publiserte jeg upassende kommentarer på Twitter-siden min, sier Tottenham-spissen til klubbens hjemmesider.

The Guardian
hevder 25-åringen må betale 800 000 kroner I bot for oppførselen sin, mens Daily Telegraph hevder han må punge ut 1,2 millioner.

Sunderland-manager Steve Bruce, som fortsatt ønsker Bent til Nord-England, forstår Bents frustrasjon.

- Jeg vet ikke hva Twitter er, men jeg har sett noe om det i avisa. Vi må huske at fotballspillere er ikke objekter, men spillere som ønsker å ha klarhet i framtida si, sier Bruce ifølge The Times.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling