Får million-bot etter Twitter-raseri

Dyre 140 tegn for Bent.

BLIR BØTELAGT: Darren Bent må ut med omkring en millioner kroner i bot etter at han tvitret sitt sinne over at overgangen til Sunderland ikke gikk i orden. Foto: AFP
BLIR BØTELAGT: Darren Bent må ut med omkring en millioner kroner i bot etter at han tvitret sitt sinne over at overgangen til Sunderland ikke gikk i orden. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Darren Bent måtte i går beklage overfor Tottenham-sjef Daniel Levy etter det voldsomme utbruddet via Twitter. Nå kan han vente seg en saftig bot, skriver The Guardian.

Bent er på vei bort i fra White Hart Lane, men overgangen til Sunderland har blitt satt på vent etter at Tottenham ønsket mer penger for spissen.

Det fikk Bent til å tenne.

- Vil jeg til Hull? NEI. Vil jeg til Stoke? NEI. Vil jeg til Sunderland? JA. «So stop f***ing around, Levy», skrev Bent, og fulgte opp med:

- Er i ferd med å bli jævlig forbannet nå. Hvorfor kan ingenting være enkelt? Det er så frustrerende å ikke kunne gjøre en jævla dritt. Sunderland er overhodet ikke problemet.

I går kom unnskyldningen.

- Han er et menneske- Jeg innser at overganger sjeldent bare er plankekjøring, og at det ofte er ganske komplekst. Etter å ha blitt utrolig frustrert over tiden alt tok publiserte jeg upassende kommentarer på Twitter-siden min, sier Tottenham-spissen til klubbens hjemmesider. The Guardian hevder 25-åringen må betale 800 000 kroner I bot for oppførselen sin, mens Daily Telegraph hevder han må punge ut 1,2 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer