Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får Mini-Hummer til jul

Becks gir 250.000 kroners lekebil til fem år gamle Brooklyn.

(Dagbladet.no): Forhåpentligvis så leser ikke lille Brooklyn Beckham norske nettaviser. Gjør han det, vil denne artikkelen avsløre at hans foreldre, mediayndlingene Victoria og David Beckham, har forberedt en veldig spesiell, og ikke minst en svært kostbar julegave.

Hermer etter sin far

Ifølge tabloidavisen The Sun elsker femåringen å imitere sin berømte far.

- Hvis David får en ny hårsveis, vil også Brooklyn klippe seg på samme måte, sier en ikke-navngitt kilde til The Sun.

Landslagskapteinen kjøpte seg en ordentlig voksenutgave av den amerikanske monsterbilen i forrige måned. Etter å ha betalt i overkant av 650.000 kroner for Hummeren, oppgraderte han den like godt med ekstrautstyr for enda 215.000 kroner.

Hummer er en populær storkar også blant andre kjendiser. Hjemmevideo-stjernen Paris Hilton og den røslige guvernøren Arnold Schwarzenegger er noen av dem som har falt for det militærliknende kjøretøyet.

Nok garasjeplass

Den samme anonyme kilden sier at Victoria oppdaget en miniutgave av bilen under en av sine beryktede handleturer på det eksklusive shoppingsentret Harrods. Den tidligere Posh-Spice bestemte seg med det samme for å kjøpe bilen til sin eldste sønn.

Illustrasjon: WWW.HUMMER.COM
Illustrasjon: WWW.HUMMER.COM Vis mer

Becks har nok å velge mellom når han skal ut på kjøretur. I tillegg til Hummer kan han velge mellom 15 biler, deriblant Bentley, Mercedes og Aston Martin.

Brooklyn er ikke noe dårligere med spesialtilpassede barnemodeller av BMW Z4, Ferrari og Porsche.

Om fire dager blir han den heldige eier av nok en bensindreven miniatyrbil som gjør at han kan råne rundt på den gigantiske Beckingham Palace-eindommen i nesten 50 kilometer i timen.

Hva hans lillebror, Romeo, får vites ikke på dette tidspunktet. Men med sine to år må han nok fortsatt nøye seg med å få sitte på med Brooklyn en liten stund til.

IVRIGE SUPPORTERE:</B> Både mor og sønn følger spent med pappa på banen i Cidade de Coimbra Stadium i Portugal den 17. juni da England spilte sin første Euro 2004-kamp mot Sveits.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media