STRAFFES YTTERLIGERE: AEK Athens Giorgos Katidis feiret på denne måten etter å ha blitt matchvinner i helga. Nå får han nok en straff, etter å tidligere i uka ha blitt utestengt fra det greske landslaget på livstid. Foto: Reuters / Icon / Giannis Liakos / NTB Scanpix
STRAFFES YTTERLIGERE: AEK Athens Giorgos Katidis feiret på denne måten etter å ha blitt matchvinner i helga. Nå får han nok en straff, etter å tidligere i uka ha blitt utestengt fra det greske landslaget på livstid. Foto: Reuters / Icon / Giannis Liakos / NTB ScanpixVis mer

Får nok en straff etter nazihilsen

Giorgos Katidis (20).

(Dagbladet): Den greske fotballspilleren Giorgos Katidis ble utestengt fra landslagsspill på livstid etter at han feiret scoring med en såkalt nazihilsen lørdag.

Nå straffes AEK-spissen ytterligere, ifølge Aftonbladet, som siterer det greske nettstedet Nova Sports.

Katidis utestenges nemlig fra klubblaget AEK Athen for resten av sesongen. I tillegg vurderer klubben fortløpende om 20-åringens kontrakt skal termineres til sommeren.

- En umoden gutt
«AEK har besluttet å utestenge spilleren ut sesongen, og deler dermed ut den hardeste straffen vi kan. Hvorvidt spilleren blir i klubben etter denne sesongen, vil besluttes i sommer, når han får mulighet til å vise at handlingen hans var et resultat av umoden oppførsel», skriver klubben i en uttalelse.

Katidies er inne i en fireårskontrakt med AEK, men den kan altså termineres etter sesongslutt.

- Han er en umoden gutt som lever i sin egen verden. Han lider av totalt overmot og tror at han er verdens midtpunkt sier AEK-trener Ewald Lienen.

Beklaget skandalen
Katidis, som var kaptein for Hellas' U19-landslag, har beklaget oppførselen under lørdagens kamp.

- Oppførselsen er totalt uakseptabel. Det er ingen grunn til å prøve å bortforklare meg. Jeg gjorde en feil. Det er utilgivelig, og jeg skal betale for smerten jeg har påført andre. Til tross for mine 20 år, er jeg nær å sette punktum for karrieren, skrev Katidis et i brev, gjengitt av Aftonbladet.