Får ny bensin

Nå skal Schumacher kjøre enda fortere.

Michael Schumacher har vunnet ti av elleve VM-runder i formel 1. Nå skal ny bensin gjøre tyskeren enda mer suveren. Torsdag kunne nemlig «Schumi» presentere sin nye superlette bensin som skal sikre Ferrari nok en seier i helgens Tyskland Grand Prix.

Nå håper Schumacher på suksess på hjemmebane, men faktisk har tyskeren bare to VM-seirer på Hockenheim-banen.

- Mine resultater her ser ikke veldig bra ut av en eller annen grunn, men jeg liker meg godt på Hockenheim. Nå har jeg imidlertid fått tak på Englands Grand Prix og håper det kan snu seg her også, sier den seiersvante tyskeren.

Lykkes Schumacher søndag og får hjelp fra lagkamerat Rubens Barrichello kan dessuten Ferrari sikre seg årets lagmesterskap.

De røde trenger faktisk bare 13 poeng for å sikre seg tittelen.

- Vi avgjør gjerne her, det vil være en flott gave til fansen. Vinner vi her blir det også muligheter til festligheter etterpå, sier Schumacher som selv er på vei mot sin femte strake tittel i VM-sirkuset.

Schumacher har også funnet igjen lykkeamuletten som forsvant under Englands Grand Prix sist helg.

- Den er en meningsfull gave fra kone med hele familiens initialer. Den har ingen stor verdi, men betyr svært mye for meg som person. Heldigvis var det en ærlig person som amuletten, sier Schumacher som onsdag arrangerte veldedighetskamp for barn i nød.

Kimi Räikkönen og McLaren har slitt så langt i sesongen, men er nå på gang. Finnen er optimist foran Tysklands Grand Prix. Han håper å sette en stopper for suverene Schumacher.

- Vi testet nye deler etter løpet på Silverstone i helgen. De er klare til søndagens VM-runde. Ut ifra testene kan jeg fortelle at bilen har stort potensial og det skal vi utnytte. Det finnes mange gode muligheter for forbikjøringer på Hockenheim, sier Räikkönen optimistisk.

(NTB)

<B>VIL KJØRE FORTERE: Den tyske Ferrari-sjåføren Michael Schumacher gir en pressekonferanse på Hockenheim tre dager før den tyske formel 1-runden.