Kristiansund - Manchester United:

Far og sønn møtes på Ullevaal - datteren herjer på Norway Cup

Fantastisk uke for Solskjær-familien.

SE TV: Ole Gunnar Solskjærs sønn, Noah, er med i troppen til Kristiansund når de skal møte Manchester United til kamp i Oslo på tirsdag. Reporter: Fredrik Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ligger an til å bli en stor fotballuke for Solskjær-familien. Ole Gunnar har tatt med seg Manchester United hjem til Norge for å møte hjembyens fotballag, og det er duket for en storartet fotballfest på Ullevaal stadion i kveld.

Kampen er utsolgt, og en rekke mennesker har tatt turen fra Kristiansund til Oslo for å overvære det historiske møtet. Oppgjøret er naturligvis blitt en realitet som følge av at Solskjær er fra Kristiansund, men han er ikke den eneste fra familien som kan ta del i kampen.

Solskjærs sønn, Noah (19), er med i KBKs tropp til Oslo. Han er født 8. juni 2000 og har ei fortid i farens gamleklubb Clausenengen. Noah har fått trene med A-laget den siste tiden, og kan få komme innpå mot United.

- Jeg synes det er kjempeartig for gutten at han får slike opplevelser. Han har hatt noen tøffe år i fotballen med operasjoner og motgang, også har jeg sett at han har blomstret litt etter hvert og fått vært med å trene med A-laget. Det synes jeg er kjempeartig, fortalte Solskjær til Dagbladet i går.

Manageren har planen klar om sønnen skulle få spilletid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer