Isle of Man TT

Far og sønn omkom

En far og sønn omkom i «verdens farligste løp».

DØDE: Roger og Bradley Stockton. Foto: Instagram/@ttracesofficial
DØDE: Roger og Bradley Stockton. Foto: Instagram/@ttracesofficial Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isle of Man Tourist Trophy regnes av mange som «verdens farligste løp». Motorsportstevnet foregår på den lille øya Isle of Man mellom Storbritannia og Irland. I årets utgave har fem deltakere omkommet.

Blant dem er far og sønn Roger og Bradley Stockton, som omkom i en en krasj på den siste runden av løpet fredag. De to deltok i sidevognsklassen sammen.

-UVIRKELIG: I slutten av mai hvert år er det duket for livsfarlig racing på en vakker, liten øy i Irskesjøen. Isle of Man TT er et av verdens farligste motorsport-løp. Redigering: Anton Lier / Rødt Kort. Programleder: Henrik Ljosland / Rødt Kort. Vis mer

- Tapet av to medlemmer fra samme familie er hjerteskjærende. Men båndet mellom en far og sønn som oppnådde sin drøm om å delta sammen i Isle of Man TT gir oss et glimt av håp i en mørk tid, skriver arrangøren i en uttalelse.

Far Roger har konkurrert sporadisk siden 2000, mens Bradley deltok for første gang i sitt liv.

Dødsfallene tar totalen opp til fem, som er det høyeste siden 1989, ifølge The Telegraph. Tidligere har Cesar Chanal, Mark Purslow og Davy Morgan omkommet i årets løp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer