Far og sønn Pandiani vender hjem

Skal spille for Miramar Misiones.

 REISER HJEM:  Etter tretten år i europeisk fotball reiser Walter Pandiani (t.h) hjem til Uruguay med sønnen, for å spille for Miramar Misiones. Foto: REUTERS / Heino Kalis / NTB Scanpix
REISER HJEM: Etter tretten år i europeisk fotball reiser Walter Pandiani (t.h) hjem til Uruguay med sønnen, for å spille for Miramar Misiones. Foto: REUTERS / Heino Kalis / NTB ScanpixVis mer

Fotballveteranen Walter Pandiani avslørte tirsdag at han skal tilbake til Uruguay for å spille sammen med sønnen sin i Miramar Misiones.

Den 37-årige spissen gir seg i europeisk fotball etter 13 år som proff. Blant andre har han spilt for Birmingham i England og Deportivo, Espanyol og Villarreal i Spania.

Tidligere i år har Pandiani spilt sammen med sønnen Nicolas for Atlético Baleares på nivå tre i spansk fotball. Nå har begge besluttet å vende hjem til Montevideo.

- Det har vært en flott erfaring, særlig for ham (sønnen). Han har fått erfare hvordan profesjonelle spillere er, sa Pandiani.

Miramar Misiones spiller på øverste nivå i Uruguay. Klubbens trener, Gonzalo De los Santos, er tidligere lagkamerat av Walter Pandiani fra tiden i Peñarol.

19-årige Nicolas Pandiani er forsvarsspiller. Han var tidligere juniorspiller i Villarreal.

(NTB)