Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods ble tatt for å kjøre bil i påvirket tilstand

Får profesjonell hjelp til å håndtere medisinene sine

Golfspilleren takker for all støtte.

- SI ALFABETET: Videoen av at golfstjerna Tiger Woods blir arrestert ble nylig frigitt av politiet. Her innrømmer han blant annet å ha inntatt legemidler. Video: Jupiter Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I slutten av mai ble den verdensberømte golfspilleren siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet fant ham sovende ved rattet i Jupiter i Florida. Bilder fra arrestasjonen viser en uflidd Woods.

41-åringen, som anses som kanskje tidenes beste golfspiller, la seg langflat, men hevdet han var påvirket av sterke medisiner - ikke alkohol.

Mandag kveld amerikansk tid skrev han om situasjonen på Twitter.

- Jeg får for tida profesjonell hjelp til å håndtere medikamentene og måtene jeg takler ryggsmerter og søvnproblemer. Jeg vil takke alle for en utrolig strøm av støtte og forståelse, spesielt fra fans og spillere, skriver Woods.

Opprinnelig skulle Woods møte i retten 5. juli, men dette er nå utsatt til 9. august.

- Jeg forstår hvor alvorlig det jeg gjorde er og jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Jeg ønsker at folk skal vite at det ikke var noe alkohol involvert. Det var en uventet reaksjon på foreskrevne medisiner. Jeg visste ikke at medisinblandingen påvirket meg så sterkt, sa Woods like etter arrestasjonen, ifølge USA Today.

Trøblete liv

Woods regnes av mange som tidenes beste golfspiller, og han tjente enorme summer på sporten, og toppet verdensrankingen i 683 uker.

Så kom flere nedturer for ham. I 2008 måtte han opererer et kne. Siden fikk han flere og flere skader.

Utenfor golfbanen ble også glansbildet av Woods revet i stykker.

I 2009 krasjet han bilen sin etter en krangel med kona Elin Nordegren. Året etterpå sto han fram som «sex-avhengig». Flere medier skrev om notorisk utroskap med et utall servitriser, modeller, filmskuespillere, pornostjerner og butikkansatte. Nordegren og Woods ble skilt, og Woods mistet mange sponsorer.

ARRESTERT: Tiger Woods ble tatt for kjøring i påvirket tilstand. Selv hevder han det var medisinene som var åsaken. Video: CNN. Vis mer
Hele Norges coronakart