Får støtte av damene sine

Tre Leicester-spillere sitter fortsatt varetektsfengslet i Spania, mistenkt for voldtekt. I går kom kjærester og koner på besøk, og manageren understreker at han tror på spillernes egne forklaringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LEICESTER (Dagbladet): De tre spillerne, Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair, holdes fortsatt varetektsfengslet i Spania. Avisa Daily Mirror skrev i går at en av kvinnene skal ha blitt truet på livet av Leicesters lagkaptein Paul Dickov hvis hun fortalte noen om det som hadde skjedd.

Hun gikk likevel til politiet, og ifølge avisa skal kvinnen ha forklart at én av spillerne voldtok henne, mens de to andre holdt henne nede. Flere andre spillere skal ha kommet inn i rommet for å se på, uten å gripe inn i det som skjedde.

Likevel har spillerne lojale partnere. Paul Dickovs kone Janet, Sinclairs kjæreste Nicola Weallean og Keith Gillespies kjæreste Kelly Maguire har alle besøkt gutta i fengselet i Spania.

- Vi kan ikke gå inn på noen detaljer. Det jeg kan si er at flere av de ni spillerne som opprinnelig ble arrestert ikke har noen rolle i denne saken. Vi har vitner som bekrefter at de ikke var tilstede på dette hotellrommet, sier Leicester-manager Micky Adams.

Tungt besøk

Med bøyd hode tok Adams imot pressen på Walker Stadium i går. Treningsleieren som skulle gi spillerne hvile og trening i kampen for å overleve i Premier League endte med at tre spillere nå er siktet for grove sexovergep mot tre kvinner. Dagbladet var tilstede da Adams for første gang snakket om hvordan han opplever situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer