Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sven Ulreichs tabbe mot Real Madrid

Får støtte etter gigatabben

Den tyske keeperlegenden Oliver Kahn kaller Bayern-keeper Sven Ulreichs stygge feil i mesterligasemifinalen mot Real Madrid «sånt som kan skje».

VOND TABBE: Sven Ulreich gjorde ei lei tabbe som ga Real Madrid ledelsen. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
VOND TABBE: Sven Ulreich gjorde ei lei tabbe som ga Real Madrid ledelsen. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

Bayern-målvakten bommet fullstendig da han skulle håndtere et tilbakespill tirsdag. Det ga Real Madrid-spissen Karim Benzema sjansen til å sette inn 2-1 i åpent mål.

Bayern røk til slutt ut med 4-3 sammenlagt over to kamper.

- Det er åpenbart at han hadde to tanker i hodet samtidig. Han ville ta opp ballen med hendene og samtidig sparke den unna, sier tidligere Bayern-keeper Oliver Kahn til spanske Sport.

- Og det er sånt som skjer. Det skjedde også meg mot Real Madrid, i forbindelse med et frispark fra Roberto Carlos. Det føles som om man ikke ønsker å våkne neste dag, tilføyer han.

Hovedpersonen er var naturlig langt nede.

- Ord kan ikke beskrive hvor skuffet jeg er over vi røk ut av mesterligaen. Vi ville til finalen, ga vårt beste, og så begikk jeg denne unødvendige feilen, skriver Ulreich på sin Instagram-konto.

- Jeg kan ikke forklare det. Jeg er lei meg både på lagets og fansen vegne, tilføyer han.

Bayern-trener Jupp Heynckes sa etter tirsdagens kamp at Ulreich gjorde en stor feil, men at han alt i alt var fornøyd med sisteskansens innsats.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media