Får Suarez-frist fram til lørdag

- Liverpool vet hva de må betale, sier Ajax.

HASTVERK: Det begynner å haste dersom Luis Suarez skal bli Liverpool-spiller før overgangsvinduet stenger. Ajax har satt frist fram til lørdag for å komme til enighet om en overgangssum.Foto: SCANPIX/EPA/TOUSSAINT KLUITERS
HASTVERK: Det begynner å haste dersom Luis Suarez skal bli Liverpool-spiller før overgangsvinduet stenger. Ajax har satt frist fram til lørdag for å komme til enighet om en overgangssum.Foto: SCANPIX/EPA/TOUSSAINT KLUITERSVis mer

Premier League og ligacup direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Liverpool har uttrykt interesse for Luis Suarez, og Luis Suarez har uttrykt interesse for en overgang til engelsk fotball.

Likevel er det mer som skal til for at uruguayanerens arbiedsgiver, Ajax, vil sette seg til forhandlingsbordet før overgangsvinduet stenger ved midnatt 31. januar.

Nå har Liverpool fått en frist fram til lørdag til å hoste opp pengene den nederlandske storklubben forlanger. Hvis ikke kan de bare glemme den søramerikanske storscoreren i denne omgang.

- Liverpool vet hva de må betale, og vi kommer til å stå på vårt. Vi vil ikke miste ham, og vi vil ha svar innen 29. januar. Etter det, vil ingenting skje, sier Ajax-trener Frank De Boer, ifølge BBC.

24-åringen er en viktig brikke i et Ajax-mannskap i jakten på det første seriegullet siden Zlatan Ibrahimovic forlot Amsterdam i 2004.

Riktignok har han slitt med å leve opp til forventningspresset som fulgte i etterkant av en fantastisk fjorårssesong da han scoret 49 mål på 48 kamper - alle turneringer medregnet.

Men Ajax følger med på overgangsmarkedet, og mener de med god grunn kan kreve mer enn de drøyt 115 millionene Liverpool angivelig har tilbudt, når Manchester City brukte nesten 250 millioner kroner på Edin Dzeko tidligere i måneden.

- Luis har vært toppscoreren vår de siste tre sesongene, og også den som har hatt klart flest målgivende pasninger. Han var en av stjernene da Uruguay kom til bronsefinalen i VM, og han er under kontrakt med oss i to og et halvt år til, sier De Boer.

Liverpool må dermed klare seg med det de allerede har når de i kveld tar imot Fulham på Anfield til hengekamp i Premier League. Avspark er klokka 21, og du kan følge kampen direkte i Dagbladets fotballstudio.