Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får superstjerne som lagvenninne

Den australske fotballstjernen Samantha Kerr (26) valgte Chelsea som neste stoppested i karrieren.

KLAR FOR CHELSEA: Samantha Kerr. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CHELSEA: Samantha Kerr. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der blir hun lagvenninne med norske Maren Mjelde, Guro Reiten og Maria Thorisdottir. Kerr var ønsket av en rekke toppklubber i Europa, og valget falt på London-laget.

Det opplyser Chelsea på sitt nettsted.

I DUELL: Chelsea-spiller Maren Mjelde blir lagkamerat med Samantha Kerr. Foto: NTB Scanpix
I DUELL: Chelsea-spiller Maren Mjelde blir lagkamerat med Samantha Kerr. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det at hun valgte Chelsea når hun kunne ha gått til hvilken som helst klubb i verden, er en anerkjennelse for spillerne og støtteapparatet her. Hun så dette som det beste stedet for å vokse ytterligere og ta det neste steget i karrieren. Det er et fantastisk kompliment til oss alle, sier Chelsea-manager Emma Hayes.

Mange husker Kerr fra sommerens fotball-VM, der hun scoret alle fire målene i 4-1-seieren over Jamaica som satte opp et møte med Norge i åttedelsfinalen. De norske kvinnene tøylet henne ganske bra, og Kerr bommet dessuten i straffespark konkurransen der Norge vant og tok seg videre i VM.

Tidligere i karrieren har Kerr kombinert spill på øverste nivå i Australia og USA, som har sesong i forskjellige deler av året. 26-åringen har spilt for både Perth Glory, Sydney, Western New York Flash, Sky Blue og Chicago Red Stars.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media