Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal spillerne får tilsnakk etter å ha inhalert lystgass

Får tilsnakk etter lystgass-stunt

Arsenal likte dårlig at noen av spillerne inhalerte lystgass på en tilstelning foran sesongstarten

FIKK KJEFT: Mesut Özil var blant Arsenal-spillerne som var med å inhalere lystgass før sesongen. Foto: Reuters / John Sibley
FIKK KJEFT: Mesut Özil var blant Arsenal-spillerne som var med å inhalere lystgass før sesongen. Foto: Reuters / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal vil minne sine spillerne om sitt ansvar etter at flere av spillerne ble filmet da de inhalerte lystgass på en tilstelning foran sesongstarten.

Mezut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Mattéo Guendouzi ble alle filmet mens de under et lystig lag inhalerte dinitrogenoksid (N2O), eller lystgass som gassen er mest kjent som. Videoen ble lagt ut på nettsiden til The Sun fredag.

- Spillerne vil få tilsnakk og bli minnet om sitt spesielle ansvar som klubbens representanter, heter det i en uttalelse fra Arsenal.

I videoen, tatt opp på en tilstelning i London i begynnelsen av sesongen, kan man også se at andre Gunners-spillere som Henrikh Mkhitaryan takke nei da de blir tilbudt lystgassen.

Lystgass er fritt tilgjengelig selv om det er teknisk er ulovlig å selge til personlig bruk. N2O blir i Norge brukt blant annet av tannleger for å gjøre behandlingen behageligere for pasienter med tannlegeskrekk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!