Arne Erlandsen nekter for at spillerene hans skal være misfornøyde

Får treningsslakt: - Det er synd

Flere spillere i den finske storklubben KuPS skal være misfornøyd med Arne Erlandsens treningsmetoder. Erlandsen selv avkrefter påstandene om misnøye.

MISFORNØYD: Flere skal være misfornøyd med Arne Erlandsen sine treninger. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Flere skal være misfornøyd med Arne Erlandsen sine treninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere spillere i den finske toppklubben KuPS skal ha uttrykt sin misnøye rundt den norske treneren Arne Erlandsen sine treningsmetoder. Erlandsen tok over ansvaret for de regjerende finske mesterne før denne sesongen.

Nå har det kommet fram at det er flere som skal være lei av den tidligere Lillestrøm-treneren etter kort tid i sjefsstolen.

Flere nøkkelspillere i KuPS skal nemlig ha truet med å forlate klubben grunnet den norske trenerens tøffe treningsregime, ifølge finske MTV UUTISET.

Truer med å forlate klubben

Kritikken fra spillerne skal blant annet gå ut på Erlandsens enorme mengder med løpetreninger. Flere har beskrevet Erlandsens treninger som «gammeldagse», og at inneholdet i øktene har vært svake. De sier at hovedfokuset har vært på å løpe.

Ifølge MTV SPORTS i Finland skal allerede tre spillere ha uttrykt at de ønsker å forlate KuPS på grunn av Erlandsen sine tøffe treninger. En av spillerne som angivelig vil forlate KuPS er klubbens stjernespiller Lucas Rangel, som skal være verdt opp mot 15 millioner kroner ifølge klubben selv. De to andre skal være backen Tabi Manga og Luis Anula.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer