Kjetil Rekdal

- Får truende meldinger

Kjetil Rekdal vurderer politianmeldelse av Rosenborg-supportere som plager ham.

FØLER SEG TRUET: Kjetil Rekdal. Foto: NTB
FØLER SEG TRUET: Kjetil Rekdal. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Rekdal har i ettermiddag postet en melding på Twitter der han forteller at han fortsatt opplever hets og trakassering fra Rosenborg-supportere.

- Kan dere Rosenborg supportere som fortsatt ringer inn truende og trakkaserende meldinger inn på mitt mobilsvar fra skjulte nummer, stå frem eller ta dere en bolle og slutte nå, eller vil dere at jeg må bruke tid på å søke dere opp og anmelde dere en etter en? skriver han i meldingen.

Rekdal har også tidligere uttrykt misnøye med meldinger han har fått fra enkelte av Rosenborgs supportere, også da han var ansatt som trener. Han skal også ha likt dårlig at supportere har skrevet på hans barns sosiale medier-kontoer.

Dagbladet har vært i kontakt med Rekdal, som er sparsommelige med opplysninger om hva han har vært utsatt for av sjikane og trusler.

- Jeg ønsker ikke å utdype dette noe mer. Håper det tar slutt nå, skriver han i en melding.

Leder Bjørn Skar i supporterklubben Kjernen tar avstand fra supportere som skal ha plaget Rekdal.

- Folk som driver på med slikt må ta seg veldig kraftig sammen. Den slags idiotisk oppførsel hører ikke hjemme noe sted. Det gjelder både innen fotball og alle andre deler av samfunnslivet, sier han til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer