Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Får unggutta sjansen mot Sveits?

Uttaket klokka 12 kan bli Drillos siste.

SISTE KAMP? Landslagstrener Egil Olsen jubler her etter seieren over Makedonia. 14. november spiller Norge mot Sveits, det kan bli Drillos siste. Foto: Heiko Junge / Scanpix
SISTE KAMP? Landslagstrener Egil Olsen jubler her etter seieren over Makedonia. 14. november spiller Norge mot Sveits, det kan bli Drillos siste. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): Landslagstrener Egil Drillo Olsen tar i dag ut troppen som skal spille mot Sveits i Genéve 14. november.

- Sveits tilhører mellomsjiktet/øvre sjiktet i Europa. Det er for det første god trening, og det er en VM-klar motstander. Det er attraktivt, sier landslagssjef Drillo til NRK.

Han er veldig fornøyd med å ha fått til en kamp mot et så godt lag i høst.

- Det å møte gode motstandere er ikke så lett å få til. Det er få internasjonale datoer, og mange av de beste lagene har allerede avtalt kamper på de datoene, sier Olsen.

Nye navn?
Da Drillo tok ut troppen til forrige landskamp mot Sør-Afrika 10. oktober, så var det ingen overraskelser.

Selv sa Drillo at det var viktigere å ta ut de beste spillerne enn å tekkes pressen med noen spennende navn.

Vadim Demidov ble framhevet som en av spillerne som var nær ved å komme med. Etter seriegull med Rosenborg kan det hende 23-åringen blir funnet god nok nå.

Andre spillere som Ola By Rise sa de vurderte sist, var Daniel Fredheim Holm, Tarik Elyounoussi, Espen Ruud og Tomasz Sokolowski.

Vil ha svar om jobben
Kampen om to uker er den siste kampen som omfattes av Drillos nåværende kontrakt, som går ut i desember. Han
har tidligere etterlyst en avklaring fra toppfotballsjef Nils Johan Semb, men så langt har ikke NFF meldt at de er noe nærmere en avgjørelse.

For snart tre uker siden ble det imidlertid kjent av Stabæk har gitt Nils Johan Semb lov til å snakke med
deres trener Jan Jönsson
.

Svensken har senere bekreftet at han har hatt en samtale med Semb, uten at det har kommet noe mer konkret på
bordet.

Dagbladet.no følger uttaket klokka 12.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media