Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Får vurdere om de burde startet

To RBK-spillere måtte ut i 1. omgang.

• Les også: «Skulle jeg dømt på den, måtte jeg dømt 4-5 andre straffer også»

ULLEVAAL (Dagbladet.no:) Miika Koppinen og Daniel Braaten fikk klarsignal til å spille gårsdagens kamp mot Vålerenga bare noen timer før kampstart.

Bjørn Tore Kvarmes kneskade førte til at han ble igjen i Trondheim.

Koppinen fikk seg en trøkk og måtte ut etter 19 minutter. Braaten slo opp strekkskaden og måtte ut etter 37 minutter.

- Var det riktig at de startet kampen?

- Begge var gjennom grundige tester. Vi får vurdere i ettertid om det var riktig at de spilte, sier trener Per-Mathias Høgmo til Dagbladet.no.

Toppscoreren som stopper

Vålerenga åpnet best, men så kom Rosenborg mer med i kampen. Og så ble de to spillerne skadet. Høgmo mener at det hadde en innvirkning på spillet.

MÅTTE STOKKE OM LAGET: Skader på Miika Koppinen og Daniel Braaten gjorde at toppscorer Frode Johnsen (t.h) ble Vidar Riseths stoppermakker mot VIF. Foto: Scanpix
MÅTTE STOKKE OM LAGET: Skader på Miika Koppinen og Daniel Braaten gjorde at toppscorer Frode Johnsen (t.h) ble Vidar Riseths stoppermakker mot VIF. Foto: Scanpix Vis mer

- Det var uheldig at vi måtte bytte så tidlig.

Da Koppinen gikk ut kom Alexander Tettey inn. Det førte til at Frode Johnsen - Tippeligaens - toppscorer - ble flyttet med i midtforsvaret.

- Sånn er det når to av våre tre faste stoppere er skadet. Men Frode skal ha ros for måten han løste oppgavene på, sier Høgmo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling