Faren holdt kreft-beskjeden hemmelig for å skjerme sønnen

- Folk innså ikke presset.

TØFT ÅR: Jordan Henderson har hatt et år preget av både opp- og nedturer. Sportslig sett var det en suksess med andreplass i ligaen og Champions League-plass, mens på hjemmebane fikk han vite at faren hadde fått kreft. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
TØFT ÅR: Jordan Henderson har hatt et år preget av både opp- og nedturer. Sportslig sett var det en suksess med andreplass i ligaen og Champions League-plass, mens på hjemmebane fikk han vite at faren hadde fått kreft. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jordan Henderson fikk på mange måter sitt endelige gjennombrudd på den største fotballscenen i fjor.

24-åringen var høyst delaktig i Liverpools sterke sesong, og spilte 35 av de 38 ligakampene før han kunne krone innsatsen med et velfortjent seriesølv.

Men alt var likevel ikke bare fryd og gammen. Henderson fikk nemlig i løpet av fjorårssesongen vite at faren hadde fått kreft.

Ville skjerme sønnen Det var i november at Brian Henderson inne på sykehuset for å fjerne en cyste da legene oppdaget en svulst i nakken. Videre tester viste at han måtte opereres, men han holdt lenge nyheten skjult for sin sønn.

Han ville nemlig at Jordan skulle ha alt fokuset på fotballen, og ikke hans egen helse.

- Folk innså aldri hvilket press han levde under. Jeg var så stolt over ham, sier Brian i et intervju med Liverpool Echo.

Noen dager før han skulle inn på operasjonsbordet fortalte han det likevel. Da hadde det gått noen måneder.

- Jeg gikk til Brendan Rodgers for å snakke, og han var veldig forståelsesfull. Han ga Jordan fri, og og folket i Liverpool var fantastiske. De støttet ham enormt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer