Brækhus vs. Mathis i Spektrum lørdag:

Faren til Anne Sophie Mathis døde da hun var tenåring. Siden har hun vært fylt av sinne og hat

Franske Mathis løser problemer ved å slåss: - Jeg er en mann i en kvinnekropp

FRYKTLØS: Anne Sophie Mathis er en bokser uten frykt. Den evnen mistet hun i tenårene. Lørdag må Brækhus holde seg unna slagene hennes. Foto: Reuters / NTB Scanpix
FRYKTLØS: Anne Sophie Mathis er en bokser uten frykt. Den evnen mistet hun i tenårene. Lørdag må Brækhus holde seg unna slagene hennes. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En bokser uten motstander er ingen bokser. Derfor ble Anne Sophie Mathis (39) tvunget til å legge opp. Til Cecilia Brækhus (35) kom på banen og ville ha henne i ringen.

- Hun slår så hardt at ingen ville møte henne, forteller Cecilia Brækhus til Dagbladet.

Lørdag kveld står Mathis klar med høyreslegga i Spektrum. Slegga som Cecilia Brækhus for alt i verden ikke må stå i veien for. Slegga som Mathis utviklet i rent hat og sinne som tenåring.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer