Faren til Stabæk-spiller knivdrept

Stesønnen til Christian Kellers far er pågrepet.

(Dagbladet.no) Familien til Stabæk-spilleren Christian Keller (27) ble første nyttårsdag rammet av en familietragedie hjemme i Danmark.

Faren Peter Keller (53) ble tirsdag morgen knivdrept i Skodborg i Danmark, og en 19 år gammel mann er pågrepet og siktet for drapet. Ifølge Ekstra Bladet ble Keller stukket flere ganger i familiens hage, av 19-åringen som er hans stesønn.

- Vi fikk en melding at to personer sloss med kniv på morgenkvisten. Fire minutter seinere fikk vi beskjed om at en person var stukket. Broren til 19-åringen forsøkte å hindre ham i å stikke stefaren, sier etterforskningsleder Lorenz Matzen ifølge JydskeVestkysten.

19-åringen flyktet fra åstedet før politiet kom, men ble etter noen timer pågrepet i Kolding.

- Legger til rette så best vi kan

Christian Keller kom til Stabæk fra Lazio for halvannet år siden. Han var en viktig brikke på laget som i fjor tok sølv i Tippeligaen.

Stabæk-gutta har hatt fri i romjula og nyttårshelga, og samles igjen til trening i morgen.

- Christian kommer ikke til å stille på trening når resten av laget samles, og han har fått fri til alt han trenger for å komme seg gjennom dette. Vi legger til rette som best vi kan, sier sportslig leder i Stabæk, Tom Schelvan til Dagbladet.no.

MISTET FAREN: Faren til Christian Keller ble i går drept hjemme i Danmark. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
MISTET FAREN: Faren til Christian Keller ble i går drept hjemme i Danmark. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

- Dette er tragisk, og vi prøver å tenke på Christian og gi ham det han trenger.

Faren til Stabæk-spiller knivdrept