Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Faren tjente hundrevis av millioner på narkosalg. Nå kan datteren ta sin fjerde OL-medalje

- Jeg visste ikke hva som foregikk.

SIKTER MOT GULL: Julia Mancuso, USAs mest dekorerte kvinnelige OL-alpinist gjennom tidene - var kjæreste med vår egen Aksel Lund-Svindal i fire år. I februar setter hun utfor bakkene i Sotsji, nok en gang med edelt metall i blikket. Men livet har ikke alltid vært en dans på roser for den karismatiske 29-åringen fra Reno i Nevada. Foto: DOUG PENSINGER / GETTY IMAGES / AFP
SIKTER MOT GULL: Julia Mancuso, USAs mest dekorerte kvinnelige OL-alpinist gjennom tidene - var kjæreste med vår egen Aksel Lund-Svindal i fire år. I februar setter hun utfor bakkene i Sotsji, nok en gang med edelt metall i blikket. Men livet har ikke alltid vært en dans på roser for den karismatiske 29-åringen fra Reno i Nevada. Foto: DOUG PENSINGER / GETTY IMAGES / AFP Vis mer

(Dagbladet): Julia Mancuso. USAs mest dekorerte kvinnelige OL-alpinist gjennom tidene. Var kjæreste med vår egen Aksel Lund-Svindal i fire år. I februar setter hun utfor bakkene i Sotsji, nok en gang med edelt metall i blikket.

Men livet har ikke alltid vært en dans på roser for den karismatiske 29-åringen fra Reno i Nevada.

En høstmorgen i 1989, da det amerikanske OL-håpet bare var fem år gammel, ble livet hennes snudd på hodet. Familiens hjem i Lake Tahoe var omringet av politibiler, og lovens lange arm var der av en eneste grunn:

For å arrestere faren hennes.

Narkotikakonge

Ciro Mancuso, nå en 65 år gammel mann, hadde nemlig i 20 år drevet et narkotikaimperium av enorme proporsjoner. Ifølge Sports Illustrated skal det ha dreid seg om en operasjon verdt over 850 millioner norske kroner.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?