Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Faresignalet lyser ildrødt for Citys tittelkonkurrenter

Agüero er tilbake i målform.

SJANSELØS: Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey kunne ikke forhindre Sergio Agüero fra å sette inn 2-0 for Manchester City. Foto: Scanpix
SJANSELØS: Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey kunne ikke forhindre Sergio Agüero fra å sette inn 2-0 for Manchester City. Foto: Scanpix Vis mer

• Manchester City-Crystal Palace 4-0 (2-0)

(Dagbladet): Etter en skadepreget første halvdel av sesongen, er Sergio Agüero tilbake i målform. Med to scoringer og en assist i ettermiddagens 4-0-seier over Crystal Palace er det noe Manchester Citys tittelkonkurrenter må ta innover seg.

- Spillet har ikke varmet, men Agüero er tilbake. Det er kanskje den viktigste forutsetningen for at City skal vinne ligaen igjen, sier TV 2s Øyvind Alsaker.

Herjet Agüero, som med sine 26 nettkjenninger hadde flest av samtlige spillere i Premier League forrige sesong, ordnet både 2-0 og 3-0 etter at Fabian Delph hadde sendt de lyseblå i ledelsen hjemme på Etihad.

City imponerte ikke stort spillemessig, men da Palace-keeper Wayne Hennessey forærte laget et ledermål spilte Manuel Pellegrinis menn på resultat resten av kampen. Det gjorde de også godt, noe som betyr at City topper tabellen før Arsenal og Leicester har vært i aksjon denne runden.

Snaut ti minutter før full tid kunne Agüero også sikret seg et hat-trick, men alene med Hennessey valgte argentineren heller å sentre til en umarkert David Silva som fikk gleden av å trille ballen i et åpent bur.

- Aldri spennende City kan nå se fremover mot oppgjøret mot West Ham neste helg. Det blir sannsynligvis langt tøffere enn dagens kamp.

- Selv om det var ganske jevnspilt i første omgang, ble det aldri spennende på Etihad i dag, konstaterer Alsaker.

Tittelutfordrer Tottenham vant tidligere i dag sin kamp mot Sunderland 4-1. Leicester møter lørdag kveld Aston Villa på bortebane, mens også Arsenal skal på tur når de møter Stoke i morgen.

Toppen av Premier League-tabellen ser slik ut:

1. Manchester City - 43 poeng
2. Arsenal - 43 poeng
3. Leicester - 43 poeng
4. Tottenham - 39 poeng

CTIYS SPISSDUO: Manuel Pellegrini gikk for to angripere fra start mot Crystal Palace. Foto: Scanpix
CTIYS SPISSDUO: Manuel Pellegrini gikk for to angripere fra start mot Crystal Palace. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media