Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fargerik finale-intro

PARIS (Dagbladet): Yves Saint Laurent vant i går verdens hjerter med en fantastisk moteoppvisning på Stade de France med 300 modeller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Showet begynte halvannen time før avspark i VM-finalen mellom Frankrike og Brasil, og endte med klar seier til Yves Saint Laurent og Frankrike som motenasjon. De 300 modellene iført kreasjoner tilbake til 1958 beveget seg i vakker koreografisk regi over et himmelfarget teppe over den verdifulle grasmatta. 130 av verdens mest kjente deltok, med Carla Bruni i spissen, iført en kjole som symboliserte fred. Modeller fra fem kontinenter deltok. Saint Laurents direktør Pierre Bergé understreket hvor universell Yves Saint Laurent er, og hvor perfekt dette passet inn i et VM: for en gangs skyld et sterkt feminint innslag i en stadig mannsdominert sport. Yves Saint Laurent satt selv på tribunen og kunne konstatere sin egen verdenssuksess.

LEKKERT:</B> 300 modeller invaderte Stade de France kledd i Yves Saint Laurents fargerike kolleksjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!