-  Farlig når jeg kommer på banen

Steffen Iversen skremmer vettet av motstanderne. I Molde var han bare på banen i tre minutter før Molde raste sammen som et korthus.

-  Det er som det skal være. Det skal bli farlig når jeg kommer på banen, gliste Iversen som ikke scoret selv i Molde. Men 15 minutter etter at Iversen entret banen midt i 2. omgang var Moldes 1- 0 ledelse snudd til 3- 1 for Vålerenga. -  Jeg vil ha litt av æret for det første målet, sa Iversen til målscorer Morten Berre etterpå. -  Når selv gamle Ronny Johnsen kom tuslende fram og scoret, er det på tide at jeg også gjør det snart, fleipet Iversen som aldri har sett Johnsen score før.

Viktig Iversen

Vålerengas utlikning til 1- 1 var Berres fjerde scoring i Tippeligaen i år etter at corneren ble stussheadet fra Iversen til en udekket Berre foran Moldemålet.

-  Steffen er viktig for oss. Det skal være klasseforskjell mellom lagene og det kom først fram etter at vi sendte Iversen utpå. Vi vant forrige kamp uten ham på banen, men alle ser hva han betyr for oss, sier trener Kjetil Rekdal.

Også Molde-trener Bo Johansson ser det:

-  Steffen stjal seieren fra oss. Med han på banen endret kampen fullstendig karakter. Jeg vil ikke kalle det frykt, men vi vet alle hvilke kvaliteter Iversen har, spesielt i luftrommet, sa Moldetreneren.

I pausen i Molde i går eksploderte Vålerenga-trener Kjetil Rekdal på en måte som ingen har sett før.

-  I ble forbanna, sa en rolig Rekdal etter 3- 1 triumfen. -  Så dårlig 1. omgang skal det ikke være lov å spille. Det må ha med lufta å gjøre at vi aldri spiller en god første omgang her oppe, sier Rekdal som selv luftet seg grundig i pausen.

-  Jeg har aldri vært så sint i en pause før. Bortsett fra Amund Skiri var det null vilje i laget. Det skal ikke være lov å prestere slikt av oss.

Spillerne ble overrasket over Rekdals verbale utblåsning.

-  Mine problemer med trommehinnene ble flerdoblet. Han ga oss ei skyllebøtte som overgikk alt det jeg har hørt fra trenere tidligere, sa Vålerenga-spissen Bernt Hulsker.

Turte ikke

Målscorer Morten Berre var blant dem som opplevde treneres høylytte frustrasjon.-  Det manglet bare at det fløy ting gjennom lufta, men det som kom var klar nok beskjed. Vi turte ikke spille en så dårlig omgang til, sa Berre.

Ronny Johnsen noterte seg for sitt første seriemål siden han scoret mot Aston Villa for et år siden.

-   I Tippeligaen må det være minst ti år siden jeg har scoret, sa banens beste spiller i Molde, som skadefri storspilte.

<B> GA KJEFT: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.
STØDIGE STEFFEN: Steffen Iversen var en viktig brikke da Vålerenga til slutt vant 3- 1 over Molde. Her jubler Steffen Iversen sammen med (f.v.) André Muri, Bernt Hulsker, målscorer Ronny Johnsen, Daniel Fredheim Holm og Morten Berre.