Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Farnerud tviler på ny Stabæk-kontrakt

- Ærlig talt så vet jeg ikke hvor jeg spiller neste år.

TVILER PÅ NY KONTRAKT: Pontus Farnerud stiller seg tvilende til at han fortsetter i Stabæk etter årets sesong.Foto: Kyrre Lien / Scanpix
TVILER PÅ NY KONTRAKT: Pontus Farnerud stiller seg tvilende til at han fortsetter i Stabæk etter årets sesong.Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

Pontus Farnerud (31) tviler på at han fortsetter i Stabæk etter årets sesong.

Den svenske midtbanespillerens kontrakt med Stabæk går ut etter sesongen, og Farnerud har nylig lagt huset sitt ut for salg, skriver Budstikka.

- Ærlig talt så vet jeg ikke hvor jeg spiller neste år. Kontrakten min går ut etter denne sesongen, og jeg har ikke snakket med Stabæk om en ny kontrakt. Men de vet hvor de har meg, sier Farnerud til avisen.

- Den kontrakten jeg skriver nå, er mest sannsynlig den siste jeg skriver i min fotballkarriere. Og siden Stabæk er i den situasjonen de nå er i, så er kanskje ikke Stabæk den mest aktuelle klubben for meg nå, legger 31-åringen til.

Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, er klar over at Farnerud drar hvis det kommer tilbud fra en utenlandsk klubb.

- Vi har vært i dialog med ham og er klar over hans ønsker. Men skulle det være at et slikt tilbud ikke kommer, vil vi snakke med ham om en ny kontrakt. For Pontus Farnerud er en kjempespiller, som vi gjerne vil ha med videre i Stabæk, sier Olsen til Budstikka.

(NTB)