Farvel, Danmark

Tsjekkia ble alt for sterke for den danske dynamitten. Se bilder fra kampen.Tsjekkia - Danmark minutt for minutt.

(Dagbladet.no): Danmark skal måle krefter med det som i øyeblikket ser ut som EMs aller beste lag, Tsjekkia, i kvartfinalen i kveld. Det er i utgangspunktet en vanskelig oppgave. Og det blir ikke lettere når danskene sliter med skader.

- Det er spørsmålstegn ved Rommedahl og Jørgensen, og et stort et ved Ebbe Sand. Alle tre har muskelproblemer, og når man spiller mot en motstander som Tsjekkia må man være 100 prosent, sier Morten Olsen til EMs offisielle hjemmeside.

Niclas Jensen er også ute med ankelskade. Jon Dahl Tommason blir danskenes spydspiss i Sands skadefravær. Det åpner for Claus Jensen som den offensive midtbanemannen.

Tsjekkerne vet de er favoritter i kveld, og er fornøyde med at det ble Danmark som ble kvartfinalemotstander. ALternativet hadde vært Italia.

- Vi er glade for å møte Danmark, men jeg er ikke sikker på om det er gode nyheter for oss, sier Karel Brückner. Som frykter danskenes overganger i kvartfinalen.

OFFENSIV TRØBBEL: Ebbe Sand jubler sammen med Tomasson etter et av målene mot Sverige. I kveld er det tvil rundt Sand, Rommedahl, og Jørgensen.