Farvel Europa

RUNARHALLEN (Dagbladet): Mesterligaen i håndball: Runar-Lovcen Cetinje (Jug.) 23-28. Runar-trener RuneTeigen var rasende og frustrert etter gårsdagens farvel til avansement i Mesterligaen.

- Vi gidder ikke å ta i og står som en gjeng med skolefrøkener som blir pissa på, sier Teigen til Dagbladet.

- Det er det sureste tapet jeg har vært med på noen gang, og alt skyldes for svak innsats.

Jeg ber flere av spillerne mine vurdere hva de ønsker å gjøre i framtida. Vi må vise atskillig bedre innstilling hvis vi skal vinne kamper, sier Teigen til Dagbladet.

Liten interesse

Mens Cetinje-spillerne brukte både lovlige og ulovlige midler for å vinne kampen - sto Runar-spillerne for det meste i ro og så på.

Runar hang med i cirka 18 minutter av gårsdagens kamp. Ved pause ledet bortelaget komfortable 17- 12.

Spritet opp?

Andre omgang ble et pliktløp for jugoslavene. Runar yppet seg litt de første minuttene men har seg selv å takke for at det gikk galt. Dette selv om gjestene til tider fikk veldig mye hjelp av de polske dommerne.

- Hadde vi tapt med ett mål, hadde jeg banket opp dommerne etterpå. Når vi taper med fem så gjør det ikke så mye, sier Teigen og fortsetter:

- Det forteller alt om hvor dårlige dommerne er når de aksepterer vår oppførsel på benken. Hadde det vært norske dommere ville vi blitt vist opp på tribunen, sier Teigen, som fikk gult kort for protester.

Runar-lederne påstår overfor Dagbladet at de så at bortelagets leder før kampen ga dommerne en flaske sprit. Er det riktig, så er det ikke rart at Cetinje fikk spille 1 min og 20 sekunder i det ene angrepet uten at dommerne grep inn og viste tegn for passivt. Men for all del dommerne ødela ikke kampen - det gjorde Runar-spillerne selv.

<B>RASENDE TRENERE:</B> Runar-trenerne Rune Teigen (t.h.) og Einar Veierød skjelte ut Kristian Hansen (t.v.) og Lasse Lie (med lue) etter gårsdagens kamp mot Lovcen Cetinje.