Farvel gullalder

For gammelt, for seint og for slitent. Og så var den RBK-epoken over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): Om noen var i tvil om den utskiftingen som måtte komme i Rosenborg, falt alt på plass i minuttene etter at FC Schalke hadde lagt på til 3 – 1 og avgjort denne Champions League-kampen.

Da ble RBKs gamle helter rundløpt, bortdriblet og avkledd sånn til skinnet at de bare kunne hente draktene sine ferdig vasket og strøket for å henges opp på veggen som minne om storheten som engang var.

Takk til Bjørn Tore Kvarme, Christer Basma og Vidar Riseth. De har alle gjort flotte ting for Rosenborg, men nå er det slutt.

I hvert fall hvis klubben vil komme kjapt tilbake.

DET SKJØNNER spillerne selv. Riseth forsvinner til LSK, Kvarme legger sannsynligvis opp og Basma har fått en tidsbegrenset utsettelse.

Det samme gjelder for så vidt Roar Strand også, men for ham gjelder det først og fremst egne regler.

Derfor tar han en sesong til med tanke på å fylle ut RBK-troppen om nivået rundt ham stiger kjapt nok. Det skjer sikkert.

FOR SETT på nødvendig avstand var det viktigere ting som skjedde på dette strøkne gressteppet enn at Bjørn Tore Kvarme flyttet seg for seint før 0-2, at Christer Basma ble vendt bort til en dobbel baklengs og at Vidar Riseth fikk en ydmykende tunnel i straffefeltet da alt var kjørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer