<strong>SYK:</strong> Michael Schumacher (51) er holdt unna offentligheten siden ulykken i 2013. Men vi vet han ble alvorlig skadd. Foto: Lat Photographic/REX
SYK: Michael Schumacher (51) er holdt unna offentligheten siden ulykken i 2013. Men vi vet han ble alvorlig skadd. Foto: Lat Photographic/REX Vis mer

- Fått mange problemer

Michael Schumachers tidligere sjef besøkte ham i forrige uke.

Publisert

Michael Schumachers familie deler minimalt om hvordan det står til med Formel 1-legenden etter skiulykka i Alpene for snart åtte år siden.

Jean Todt, Schumachers tidligere sjef i Ferrari, har imidlertid flere ganger besøkt sin tidligere stjerne, og har lettet på sløret i etterkant.

Det er ikke til å legge skjul på at interessen rundt Formel 1s superstjerne fortsatt er enorm. Nå kommer Todt med en ny oppdatering etter et besøk i forrige uke.

- Han kjemper fortsatt. Herregud, vi vet om den forferdelige skiulykken som har gitt ham mange problemer, sier Todt til nyhetsbyrået PA, gjengitt av blant andre The Independent.

Michael Schumacher

  • Født: 3. januar 1969 i Hürth-Hermülheim, Tyskland)
  • Sivilstand: Gift med Corinna, to barn (Gina-Maria og Mick)Tidligere formel 1-fører
  • Tidligere lag: Jordan, Benetton, Ferrari, Mercedes
  • Formel 1-debut: 25. august 1991
  • Grand Prix-seirer: 91 VM-titler: 7 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). (NTB)

Roser familien

Vi vet at Schumacher har tilhold i Gland ved Genévesjøen i Sveits, der han bor sammen med familien. Sammen med kona Corinna har han dattera Gina-Maria, som er en lovende rytter, mens sønnen Mick straks gjør sin debut i Formel 1.

Todt roser familien.

- Han har ei fantastisk kone, barn, sykepleiere, og vi kan bare ønske ham og familien alt det beste. Alt jeg kan gjøre, er å være nær dem i tilfelle jeg kan gjøre noe. Og da vil jeg det, sier han.

Som nevnt er det kjent at Todt fra tid til annen besøker Schumacher. Han har også tidligere gitt små drypp om hvordan det står til med tyskeren. For et drøyt år siden mente han at Schumacher viste tegn til bedring.

- Michael er i de beste hender og blir tatt vare på i huset sitt. Han gir ikke opp og fortsetter kampen, sa Todt da.

Kritikk

Selv om familiens uttalelser av og til havner i media, er de som regel ribbet for informasjon. Det har fått flere til å reagere.

Willi Weber (77), Schumachers tidligere manager, gikk hardt ut mot kona i forbindelse med RTL-dokumentaren «Die Michael Schumacher Story».

- Jeg vet ikke om han blir bedre. Jeg vil vite hvordan han har det, holde ham i hånda eller kjenne på kinnet hans. Men jeg får ikke lov av Corinna, sier en tydelig oppgitt Weber dokumentaren.

Hun mener imidlertid at familien følger Michaels ønsker.

- Dere må forstå at vi bare følger Michaels ønsker om å holde noe så følsomt som hans helsetilstand hemmelig - som vi alltid har gjort.

Den sveitsiske Formel 1-eksperten Roger Benoit har også reagert på hemmeligholdet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer