-  Fatter ikke at RBK tapte i Aten

Arsenals Thierry Henry er overrasket over hvor gode Rosenborg er. Han frykter motstanden på Lerkendal i morgen kveld.

LONDON (Dagbladet):Selv om Rosenborg henges ut i engelske aviser for å være et lag med «en snekker, to leger, en DJ og en ambassadør for anti-rasisme», advarer Henry mot å undervurdere dem.

-  Jeg så kampen mot Panathinaikos og Rosenborg kunne ha vunnet 8-1. Hvordan de klarte å tape kan jeg ikke fatte, sier Henry til The Sun.

Skulle scoret

-  De skulle ha scoret fire mål i hver omgang. Det er uforståelig for meg at de tapte. Jeg kan ikke forklare det, men alle lag har en slik kamp hver sesong. Jeg er overrasket over hvor godt Rosenborg spilte. De er nye for meg, og nå er jeg spent på hva de får til mot oss. Vi må være forsiktige, sier scoringsmaskinen.

Stemte på Henry

-  Rosenborg vil helt sikkert være tente før kampen. De er noen få kamper fra nok et seriemesterskap, så de er langt inn i sesongen, og nær toppformen, sier Henry.

The Sun siterer også Rosenborgtrener Ola By Rise, som stemte på Henry som årets spiller i Europa.

-  Det stemmer, jeg stemte på Henry fordi han er så unik. Men han er bare av kjøtt og blod, og vi skal prøve å stoppe ham.

Rosenborgs sikkerhetsdirektør sier at det er vill stemning i Trondheim før kampen.

-  Det er som om The Beatles kommer, sier Hallgeir Stokken.

IMPONERT: Thierry Henry så Rosenborgs kamp mot Panathinaikos på TV, og fatter fortsatt ikke hvordan trønderne klarte å tape.