Favoritt til å få sparken

Ole Gunnar Solskjær gikk rett til topps på lite ettertraktet liste.

TIL TOPPS: Det spørs om Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med å gå til topps som favoritt til å få sparken. Foto: REUTERS/Annegret Hilse
TIL TOPPS: Det spørs om Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med å gå til topps som favoritt til å få sparken. Foto: REUTERS/Annegret Hilse Vis mer
Publisert

Etter at Manchester United røk ut av Champions League med 3-2 tap borte mot RB Leipzig må Ole Gunnar Solskjær på nytt tåle kritikk i engelsk presse.

Blant annet skriver kommentator i The Guardian, Barney Ronay, at «Solskjærs mangler på brutalt vis ble avdekket i Leipzig».

- Er det noen skikkelige tegn til forbedring her? United har spillerne nå, eller i det minste mesteparten av dem. De burde være taktisk innovative, vise hva fotball kan være på dette nivået. I Leipzig var de i stedet passive, skriver Ronay.

Mark Critchley i Independent er også kritisk med tittelen: «Ole Gunnar Solskjærs trege og ustødige Manchester United-framgang ble stoppet av Champions League-exit.»

«Det er fundamentale spørsmål som forblir ubesvart om Solskjærs framtid», skriver Critchley på kommentatorplass.

Sparke-favoritt

Etter gårsdagens tap mot RB Leipzig og exiten fra Champions League, har Solskjær igjen inntatt den lite ønskede posisjonen som favoritt til å få sparken i Premier League.

Spillselskapet Betfair kuttet oddsen for at nordmannen får sparken fra 9/1 til 2/1 etter tapet i Tyskland. Med det er Solskjær den soleklare favoritten til å få sparken ifølge selskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer