HOLDER TREDJEPLASSEN: Men med Sebastien Loeb og Sebastien Ogier ute av seierskampen, har Petter Solberg i utgangspunktet sin beste sjanse på lenge til å vinne. Foto:  EPA
HOLDER TREDJEPLASSEN: Men med Sebastien Loeb og Sebastien Ogier ute av seierskampen, har Petter Solberg i utgangspunktet sin beste sjanse på lenge til å vinne. Foto: EPAVis mer

Favorittene er borte - Solberg ligger minuttet bak

Holder tredjeplassen i Rally Australia.

Petter Solberg holder 3.-plassen i Rally Australia etter annen dagsetappe lørdag.

Det ble kjørt totalt 10 fartsprøver denne lørdagen, og Jari-Matti Latvala overtok ledelsen i sammendraget foran landsmannen Mikko Hirvonen.

Latvala vant fire farprøver og ligger 22,7 sekunder foran Hirvonen på 2.-plass.

Petter Solberg er 59,5 sekunder bak Hirvonen igjen. Eldstebror Henning Solberg er nummer åtte, men er frakjørt med hele 28.07 minutter.

- Jeg gjorde en liten feil på den siste fartsprøven, men jeg er godt fornøyd. Vi får se hva som hender søndag. Alt kan skje, sa Petter Solberg til wrc.com.

Den franske duoen Sebastien Loeb og Sebastien Ogier krasjet begge fredag, men var tilbake på startstrek lørdag. I sammendraget er de begge sjanseløse etter å ha kjørt ut, men lørdag viste at de fortsatt har det inne. Ogier vant totalt fire fartsprøver, mens Loen hadde to fartsprøveseirer.

Rallyet avsluttes søndag.

(NTB)