Favorittene slo til

Chelsea vant med komfortable 3-0 mot Tottenham, etter to mål av Hasselbaink, og et av Zola. Manchester United og Arsenal vant sine kamper 5-0. Kort sagt, favorittene innfridde i dag. Dagbladet.no fulgte Premier League fra kl. 16.00.

Det ble mange mål i Premier League i dag, og storlagene overbeviste stort. Claus Lundekvam og Jo Tessem fikk en lite hyggelig opplevelse på Old Trafford, der Manchester United vant 5-0. Tre av scoringene kom ved Teddy Sheringham.

Arsenal feide Manchester City av banen med 5-0, og blant annet to scoringer av Henry.

Et veldig skaderammet Tottenham klarte ikke å spille seg fram til store sjanser mot Chelsea, og måtte se seg slått 3-0 på Stamford Bridge. Premier Leagues toppscorer Jimmy Floyd Hasselbaink, scoret to ganger for Chelsea. Først på straffe etter tolv minutter, og så tre minutter før slutt på et kjempeskudd fra rundt 30 meter.

Chelsea var meget effektive i første omgang, og ledet 2-0 over Tottenham til pause. Foruten Hasselbainks straffescoring, scoret Zola på en stupheading. Tottenham var bra med spillemessig i store deler av kampen, men klarte ikke å komme seg til de store sjansene. Tore André Flo spilte 26 minutter for Chelsea, men var ikke i nærheten av å score i dag.

HAT-TRICK: Teddy Sheringham scoret tre mål for United.