Favorittene taper i Paris

De første overraskelsene i French Open er et faktum. Venus Williams og Amelie Mauresmo er ute av turneringen i første runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mauresmo var en av de største favorittene i French Open, og hun var franskmennenes hjemmehåp. Det var tyske Jana Kandarr som slo franske Amelie Mauresmo med settsifrene 7-5, 7-5. Mauresmo er rangert som nummer fem i verden, og hun var blant de aller største favorittene i dameturneringen i Paris. Egentlig skulle ikke den franske spilleren møtt Kandarr, men etter at Lindsey Davenport trakk seg fra turneringen i går kveld på grunn av et vondt kne, rykket Mauresmo opp på seeding, og måtte møte den tyske jenta.

Hardere og bedre

Kandarr, som er rangert som nummer 60 i verden, var klart best hele veien. Hun servet bedre og hardere. Hun hadde mer fart i bena, og spilte mer ved nettet enn motstanderen. I tillegg gjorde hun færre feil, og fikk inn flere serveess.

Like stor er nyheten om at Venus Williams, en av de to søstrene med flettet hår, ble slått ut i dag av Barbara Schett fra Østerrike. Hun er rangert som nummer 24 i verden, har møtt Williams fire ganger før _ og tapt hver gang. Andreseedede Williams ble danket ut med settsifrene 6-4, 6-4. Williams overlevde tre matcballer, men gjorde en utilgivelig feil på den fjerde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer